Nedelja Junij 13 , 2021
SlovenščinaDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Energijske točke

Darežljiva narava je okolico Bukovniškega jezera prepojila z energijami, ki nas pomirjajo, sproščajo in revitalizirajo. Že v preteklosti so ljudje upoštevajoč spoznanja geomantije, ene najstarejših ved o blagodejnih ter škodljivih področjih in linijah, gradili cerkve in templje na mestih blagodejnega sevanja. Torej ni naključje, da je na mestu, kjer danes stoji kapela Svetega Vida obstajala cerkev že stoletja nazaj.

Energijske točke

Blagodejna območja, črte moči (zmajeve črte) ter zdravilni učinki posameznih mest, med drugim tudi energetska moč izvira ob kapeli Svetega Vida je odkrila in analizirala skupina strokovnjakov; bioenergetikov in radiestezistov.

V okolici kapele Svetega Vida je odkrito večje območje blagodejnega zemeljskega sevanja različnih jakosti in barv; v premeru 450 metrov se nahaja okoli 50 zdravilnih mest različnih vrednosti in učinkov. Časovno omejeno in ponavljajoče se zadrževanje, pomaga pri odpravi različnih zdravstvenih težav ter vpliva na boljše psihofizično počutje. Tudi voda iz Vidovega izvira, ki se nahaja v neposredni bližine kapele, ima energetsko moč ter zdravilne učinke pri odpravljanju težav vida, sluha, prebavil, živčevja in kože.

Bukovnica

Domačini pravijo, da so nekateri s pitjem in umivanjem oči z vodo iz tega izvira tudi spregledali. Tudi tisti, ki dvomijo v skrito in nevidno, a čudežno moč narave, bodo deležni njene blagodejnosti. Ta je stkana iz barv sončnih žarkov, ki posijejo skozi zelene krošnje mogočnih dreves in se odsevajo v gladini jezera ter melodij in šumov vetra,valov, listja in ptičjega petja.

Sobe-Apartmaji Panker

Cecilija Panker s.p.
Levstikova ulica 27, Moravske Toplice
9226 Moravske Toplice

E-mail: info@panker.si

Telefon: ++386 2 538 12 44
GSM.: ++386 41 43 33 66
Fax: ++386 2 538 12 45

Internet: www.panker.si